loading...
loading...

Soyuducuda Saxlamamalı Olduğunuz 20 MƏHSULU Siz Də Tanıyın

loading...

Soyuducuda Saxlamamalı Olduğunuz 20 MƏHSULU Siz Də Tanıyın

 
Aile.fenomen.az saytı məlumat verir ki,

AVAKADO - yaxşı olar ki, soyuducuda deyil, otaq temperaturunda saxlayasınız.

BANAN - soyuducuda bu meyvənin qabığı daha tez qaralır.

REYHAN - soyuducuda olarkən solur və qaralmağa başlayır.

ÇÖRƏK - soyuducuda sürətli şəkildə quruyur.

QƏHVƏ - soyuducuda olan nəmlilik qəhvə dənələrinin dadını korlayır.

BADIMCAN - bu tərəvəz soyuducunu deyil, məhz otaq şəraitini sevir.

BAL - soyuducuda saxlanılarkən bu məhsulda kristallaşma baş verir.

YEMİŞ ( QOVUN ) - həmçinin qarpızı da əlavə etmək olar ki, bunlar öz dadını və qoxusunu otaq şəraitində daha yaxşı saxlayır.

SOĞAN VƏ SARIMSAQ - onlar soyuducuya nifrət edirlər.Nəmlilik onları yumşaq və solğun edir.

BİBƏR - soyuducuda öz faydalı tərkibini itirməyə başlayır.

LOBYA - faydalılığı üçün ziyandır.ANANAS, KİVİ, MANQO VƏ DİGƏR TROPİK MEYVƏLƏR - tropik ölkələrdə yetişir.Soyuq onlar üçün lazımsızdır.

KARTOF - 7 dərəcədən aşağı temperatur onu dadsız edir.

 


loading...
Oxşar xəbərlər