Soyuducuda Saxlamamalı Olduğunuz 20 MƏHSULU Siz Də Tanıyın
loading...
Aile.fenomen.az saytı məlumat verir ki,
AVAKADO - yaxşı olar ki, soyuducuda deyil, otaq temperaturunda saxlayasınız.
BANAN - soyuducuda bu meyvənin qabığı daha tez qaralır.
REYHAN - soyuducuda olarkən solur və qaralmağa başlayır.
ÇÖRƏK - soyuducuda sürətli şəkildə quruyur.
QƏHVƏ - soyuducuda olan nəmlilik qəhvə dənələrinin dadını korlayır.
BADIMCAN - bu tərəvəz soyuducunu deyil, məhz otaq şəraitini sevir.
BAL - soyuducuda saxlanılarkən bu məhsulda kristallaşma baş verir.
YEMİŞ ( QOVUN ) - həmçinin qarpızı da əlavə etmək olar ki, bunlar öz dadını və qoxusunu otaq şəraitində daha yaxşı saxlayır.
SOĞAN VƏ SARIMSAQ - onlar soyuducuya nifrət edirlər.Nəmlilik onları yumşaq və solğun edir.
BİBƏR - soyuducuda öz faydalı tərkibini itirməyə başlayır.
LOBYA - faydalılığı üçün ziyandır.ANANAS, KİVİ, MANQO VƏ DİGƏR TROPİK MEYVƏLƏR - tropik ölkələrdə yetişir.Soyuq onlar üçün lazımsızdır.
KARTOF - 7 dərəcədən aşağı temperatur onu dadsız edir.
loading...