loading...
loading...
Post

QARĞIDALI PƏHRİZİ

Qarğıdalı qidalı liflərlə və zülallarla zəngindir. Bu səbəbdən qarğıdalı tez toxluq hissi yaradır və uzun müddət ərzində insanı tox saxlayır....

Post

Ət xörəklərini qatıqla yeməyin! Ziyanları

Azərbaycanda bəzi ət xörəkləri süfrəyə qatıqla verilir, ət xörəklərini yeyəndə biz ayran, dövğa içirik. Sağlamlıq baxımından bu düzgün deyil....

Post

Orucla bağlı məsləhətlər

Dəyərli dostlar, əvvəlcədən ALLAH tutduğunuz orucu qəbul etsin inşAllah. Oruc vaxtı insan səhhətində bəzi hallar ola bilir ki, bəzən bu hallara görə insanlar oruc kimi...

Post

Xurmanın orqanizm üçün faydaları

Ramazan ayının əvəzolunmaz təamı olan xurma orqanizm üçün faydalıdır. Dietoloq Yeşim İşgüzarın fikrincə, quru xurma qəbizlik və mədə pozğunluğuna yaxşı təsir edir:  ...

Post

Qəhvə qadınlarda xərçəngin riskini azaldır

İngiltərə alimləri araşdırmalar nəticəsində aşkar ediblər ki, qəhvənin gündəlik qəbulu qadınlarda uşaqlığın daxili qişası olan endometriumun xərçənginin riskini azaldır....