Göbələkli blinçikin HAZIRLANMA QAYDASI

loading...

Göbələkli blinçikin HAZIRLANMA QAYDASI

Hər ailənin sevərək yediyi blinçikin göbələkli növünün hazırlanma qaydasını təqdim edirik
 

Ərzaqlar:

3 ədəd yuxa
 

100 qr. şampinyon göbələyi
 

2 ədəd soğan
 

50 qr. holland pendiri
 

Göyərti zövqə görə 
 

Duru yağ

 

Duz-istiot zövqə görə

 

Hazırlanması:


1. Göbələk və soğanı doğrayıb yağda qızardın.
2. Yuxanın üzərinə pendiri sürtgəcdən keçirib tökün, üzərinə hazır olmuş göbələk və soğanı da əlavə edin.
3. Yuxanı dördkünc büküb 5 dəqiqə tavada qızardın.

 

Nuş olsun! 

.

loading...
Oxşar xəbərlər