loading...
loading...

Dadlı və Çox Məşhur Kiyev KOTLETİNİN hazırlanma qaydası

loading...

Dadlı və Çox Məşhur Kiyev KOTLETİNİN hazırlanma qaydası

Aile.fenomen.az saytı sizinlə çox dadlı reseptlərini bölüşməyə davam edir.

Kotleti hazırlamaq üçün bizə aşağıdakı məhsullar lazımdır :

Toyuğun döş əti

Holland pendiri ( çubuq şəklində kəsilmiş )

Kərə yağı ( soyudulmuş və orta nazik ölçüdə çubuq şəklində kəsilmiş )

Duz, istiot

Kotleti urvalamaq üçün :

Yumurta

Suxarı

 

Hazırlanma qaydası :

İlk öncə döş ətini xüsusi mətbəx çəkici ilə döyəcləyirik və ətimiz nazik şəkildə açılır.Daha sonra üzərinə duz istiot səpirik.Sonra isə ətin üzərinə yanaşı olaraq pendir və yağı qoyub əti bükürük.Ətlər büküldükdən sonra qıraqda yumurtanı çalırıq, ətləri növbə ilə bir dəfə yumurtada bir dəfə suxaridə batırıb çıxarırıq.Tavada yağı qızdırırıq və kotletlərimizi qızılı rəng alanadək qızardırıq.

Nuş Olsun !

 

 

loading...
Oxşar xəbərlər