Ətli Pirojki Resepti

loading...

Ətli Pirojki Resepti

 

 

Aile.fenomen.az saytı məlumat verir ki,


Ət qiyməsi - 350 qr
Soğan - 2 ədəd
Yumurta - 1 ədəd
Duru yağ, duz
Qat - qat xəmir - 500 qr.


Hazırlanma qaydası :


Soğanı xırda şəkildə doğrayıb duru yağ əlavə edilmiş tavada qızarmaq lazımdır.Qiyməni də soğanın üzərinə əlavə edib duz  əlavə edib 10 dəqiqə qızarın.Soyudun.Qat - qat xəmiri 10 - 10 sm ölçüsündə kəsirik.Arasına əti qoyub, üzərini və kənarlarını yumutalayın.20 - 25 dəqiqə müddətinə 180 dərəcədə yerləşdirilir.


NUŞ OLSUN

 
 

loading...
Oxşar xəbərlər