MANDARİN Qabığı və Yarpaqları MİN BİR DƏRDƏ ƏLACDIR!

loading...

MANDARİN Qabığı və Yarpaqları MİN BİR DƏRDƏ ƏLACDIR!

 
 
Aile.fenomen.az saytı sağlamlıq mövzusunda maraqlı və faydalı məlumatlar paylaşmağa davam edir.

1. Öskürək zamanı
2 - 3 qaşığı qurudulmuş üyüdülmüş mandarin qabığına 250 ml. araq  əlavə edin.Təxminən 1 həftə boyunca qaranlıq və quru yerdə saxlayın.Gün ərzində 3 dəfə bu qarışımı su ilə qarışdırıb yeməkdən 15 dəqiqə əvvəl qəbul edin.

Yaxud da meyvənin qurudulmuş qabığını toz halına gətirərək onu su ilə qarışıdırıb gün ərzində 1 stəkan qəbul edin.

2. Ürəkbulanma, qusma və mədə xəstəlikləri zamanı
Mandarinin qurudulmuş qabıqlarından 1 çay qaşığı götürülür və bir qədər suya əlavə olunur.Gün ərzində 1 dəfə qəbul edilir.

3. Mandarin qabıqları şəkərli diabet xəstəliyindən əziyyət çəkənlər üçün çox faydalıdır
3 ədəd təzə mandarin qabığına 1 litr su əlavə edib 10 dəqiqə ərzində qaynadın.Qarışımı hər gün 1 stəkan qədərində qəbul edin.Soyuq yerdə saxlanılmalıdır.

4. Bağırsaq fəaliyyətinin pozğunluqları zamanı
 Bağırsaq fəaliyyətinin pozğunluqları zamanımandarini bütöv qabıqlı şəkildə yemək tövsiyə olunur.

5. Mədə - bağırsaq fəaliyyətinin pozğunluqları zamanı
3 - 4 ədəd meyvənin yarpqlarını 1 stəkan su ilə qarışdırın.15 dəqiqə müddətində qaynadın və soyudun.Gün ərzində 3 dəfə 100 ml. qədər qəbul edin.


loading...
Oxşar xəbərlər