Xərçəng Xəstələrinin Nəzərinə! YAĞLI BALIQ YEYİN!

loading...

Xərçəng Xəstələrinin Nəzərinə! YAĞLI BALIQ YEYİN!

 
 
Aile.fenomen.az saytı məlumat verir ki,

Amerikalı alimlər hesab edirlər ki, həftədə ən azı iki dəfə balıq yemək orqanizmdə olan xərçəng hüceyrələrinin inkişafının qarşısını almağa kömək edir.

Yuxarıdakı qərar italyanlar arasında aparılmış tədqiqatın nəticəsidir.Belə ki,yağlı balığın tərkibində olan çoxlu miqdarda omeqa 3 yağ və turşuları orqanizmin fəaliyyətinin normallaşdırılması üçün çox faydalıdır.Bundan başqa, bu da sirr deyil ki, balıq yağı immunitetin gücləndirilməsi üçün çox təsirlidir.

Diqqət edin ki, faydasını tam ala bilmək üçün bu məhsulu nə çox qızardılmış, nə də çox duzlanmış yemək olmaz.Balığın bütün faydalı element və birləşmələrini özündə saxlamaqla onu hazırlama yolu isə ya buxarda, ya da suda bişirməkdir.


loading...
Oxşar xəbərlər