loading...
loading...
Post

Dadlı Kabab Bişirməyin QAYDALARI

Qoyun ətindən dadlı kabab bişirmək üçün 1 kq qoyun ətinin bel hissəsindən tikələri 4 sm - 4 sm hissələrə ayırın.Üzərinə soğanı iri halqalara kəsib üzərinə əlavə edin və sonra...

Post

Paştetin Hazırlanma Qaydası

Bu məlumatımızda paştetin hazırlanma qaydasını sizinlə bölüşəcəyik.Beləliklə, paşteti hazırlamaq üçün aşağıdakı məhsullar lazımdır :...

Post

Qozlu Mütəkkə ( Mutaki ) RESEPTİ

  Qozlu mütəkkə zərif dadı ilə fərqlənən və demək olar ki, ən çox sevilən şirniyyatlardandır.Bu gün məlumatda şirniyyatın reseptini sizinlə də bölüşəcəyik....

Post

Çox Asan Dietik KOTLET Resepti

  File və bolqar bibərini kiçik kublar şəklində doğrayın.Kələmi ayırın və duzlu suda 5 dəqiqə qaynadın və sora onu da kiçik kub şəklində doğrayın.Göyərtiləri də doğrayıb...

Post

Çörəyin Bilmədiyiniz Faydaları

Hamımıza məlumdur ki, istənilən pəhriə başlamaq üçün ilk növbədə çörəkdən imtina etmək lazımdır.Lakin bu addımı tamamilə doğru saymaq düzgün deyil.Əslində çörəyin tərkibində...

Post

STEYK Bişirilərkən Edilən 4 SƏHVİ ÖYRƏNİN

  Bəzən elə görünür ki, əti - xüsusilə də steyki hazırlamaq asandır.Axı onu hazırlamaq üçün sadəcə bir neçə inqredient tələb olunur.Sanki əti tavaya qoydun, ikitərəfli...